Через велику активність добровольців «Гвардію наступу» формуватимуть й після 1 квітня

Читать на русском
Зважаючи на велику активність з боку добровольців, формування штурмових бригад Гвардія наступу проводитимуть й після 1 квітня.
storm.mvs.gov.ua

Зважаючи на велику активність з боку добровольців, формування штурмових бригад «Гвардія наступу» проводитимуть й після 1 квітня.

Про це повідомила прессекретар міністра внутрішніх справ Мар’яна Рева в етері телемарафону.

«Формування восьми бригад проводитиметься до 1 квітня. Однак ми бачимо, що є велика зацікавленість з боку добровольців, і можемо вже спрогнозувати, що буде формування подальших штурмових бригад. Звісно цей резерв осіб, які наразі не пройдуть в бригади, будуть запрошені до наступних бригад», – заявила вона.

Відомо, що для вступу в бригаду найголовніше висока вмотивованість добровольця. Загалом до «Гвардії наступу» загалом надійшло понад 27 тисяч звернень, з яких понад 15 тисяч заявок на вступ. Понад 800 осіб вже пройшли військово-лікарські обстеження і долучені на наступні етапи.

«Загалом ми отримали вже понад 27 тисяч звернень. У цю цифру входять як і консультації, які надають працівники у ЦНАПах, а також через гарячу лінію, їх зафіксовано понад 12 тисяч. Якщо ми говоримо конкретно про заявки від добровольців на вступ, на долучення до наших бригад, то їх вже більш як 15 тисяч», – додала Рева.

Нагадаємо, в Україні формують «Гвардію наступу» для звільнення окупованих територій.

600 жінок вже подали заявки до «Гвардії наступу». Вони зможуть працювати і в медичних, і в логістичних підрозділах, і в розвідувальних бригадах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: