Стало відомо, скільки заявок вже подали до «Гвардії наступу»

Читать на русском
Станом на 11 березня уже 28 тисяч добровольців подали заявки для участі в Гвардії наступу. Практично всі підрозділи вже сформовані.
storm.mvs.gov.ua

Станом на 11 березня уже 28 тисяч добровольців подали заявки для участі в «Гвардії наступу». Практично всі підрозділи вже сформовані.

Про це в етері загальнонаціонального телемарафону повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Від лютого до 11 березня прийняли 28 тисяч заявок від добровольців, які хочуть приєднатися до «Гвардії наступу». До підрозділів проходять далеко не всі, адже відбувається жорсткий відбір.

«28 тисяч заявок від добровольців ми вже прийняли. В першу чергу заявки проходили через Центри надання адміністративних послуг та через відповідний сайт. Звичайно, не всі потрапляють в ці підрозділи, тому що достатньо жорсткий відбір. Навчання практично всіх підрозділів ми вже розпочали на полігонах нашої країни й там не всі витримують», – розповів Клименко.

Олександр Коваленко: «Російський наступ не встиг розпочатися, як захлинувся на усіх напрямках»Про російський наступ, загрозу для Молдови, проблему Придністров'я, західну зброю – в інтерв'ю Слово і діло з Олександром Коваленком

Відомо, що навчання триватимуть стільки, скільки буде необхідно, щоб отримати боєздатні підрозділи Нацгвардії, ДПСУ та Нацполіції. Наразі підрозділи фактично сформовані.

«Підрозділи вже в основному здебільшого сформовані та сьогодні ми набираємо вже додатково добровольців, щоб мати резерв на майбутнє», – додав міністр.

Раніше повідомляли, що зважаючи на велику активність з боку добровольців, формування штурмових бригад «Гвардія наступу» проводитимуть й після 1 квітня.

Додамо, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що українські військові перейдуть у контрнаступ через два місяці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: