Ракетний удар по Запоріжжю: рятувальники завершили розбір завалів

Читать на русском
У ході операції рятувальникам вдалося витягнути з-під завалів 6 людей. Крім того, співробітники ДСНС ліквідували пожежу у двох багатоповерхівках, які зазнали атаки.
Фото: Нацполіція

У Запоріжжі співробітники ДСНС завершили рятувальну операцію на місці ракетного удару росії по житлових будинках.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

У ході операції рятувальникам вдалося витягнути з-під завалів 6 людей. Крім того, співробітники ДСНС ліквідували пожежу у двох багатоповерхівках, які постраждали від атаки.

Зеленський у зверненні пообіцяв відповідь на атаки рф по українських містахПрезидент зазначив, що кожен російський убивця має розуміти: ордер на арешт – це найкраще, що може з ним статися.

«Постраждали 34 особи. 29 госпіталізовано, з них 3 дітей. На жаль, одна людина померла у лікарні», – повідомив Клименко.

Він подякував рятувальникам та працівникам комунальних служб за виконану роботу, а волонтерам – за допомогу.

«Поліція на місці зафіксувала докази чергового військового злочину Росії проти цивільного населення. Україна притягне до відповідальності кожного причетного», – пообіцяв Клименко.

Нагадаємо, рф атакувала Запоріжжя вдень 22 березня. Крім удару по багатоповерхівках, окупанти також накрили вогнем острів Хортицю.

Варто зазначити, що сирена в місті пролунала вже після попадання багатоповерхівкою. У ЗСУ пояснили, чому тривогу у Запоріжжі оголосили вже після удару росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: