Українські захисники знищили ворожий ЗРК «Стріла» і танк на півдні

Читать на русском
Українські військові знищили російський зенітно-ракетний комплекс Стріла-10 та танк Т-62 на півдні.
mil.in.ua

Українські військові знищили російський зенітно-ракетний комплекс «Стріла-10» та танк Т-62 на півдні.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebok.

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжується бойова робота по ретельно вивірених об’єктах і пунктах базування ворога», – йдеться в повідомленні.

Ковбаса в обмін на чоловіка: яку компенсацію пропонують сім'ям окупантівУ росії родичам мобілізованих, а також загиблих військових видають продуктові набори, дрова, рибу, рушники. Докладніше – на інфографіці.

За результатами роботи українських захисників уже підтверджено знищення ЗРК «Стріла-10», пересувного пункту розвідки і управління та танку Т-62. Також воїни зменшили артилерійську потужність окупантів на дві установки.

Нагадаємо, Сили оборони України за 18 березня 2023 року ліквідували 710 окупантів. Загалом втрати загарбників вже становлять 164 тисяч 910 військових.

Також писали, що влучним ударом української ракети нещодавно було знищено понад сто російських загарбників і техніка в тимчасово окупованому Новотроїцькому районі на Херсонщині.

Додамо, рф втратила на війні в Україні 15 танків Т-90М «Прорив», які окупанти називають «непереможним». При цьому зараз серійне виробництво цих танків у рф неможливе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: