Підрив авто у Херсонській області: стало відомо ім'я ліквідованого колаборанта

Читать на русском
За даними журналіста, до повномасштабного вторгнення вбитий володів охоронною фірмою, а після окупації Скадовська складав для рф списки українських активістів, поліцейських та ветеранів АТО.

Напередодні у тимчасово окупованій частині Херсонської області стався підрив автомобіля із колаборантом. Українським журналістам вдалося встановити особу ліквідованого.

За даними журналіста Андрія Цаплієнка, йдеться про колаборанта Сергія Москаленка.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Він підтвердив інформацію про те, що колаборант обіймав посаду «командир взводу ППС» при окупаційній владі рф.

Журналіст додав, що до повномасштабного вторгнення вбитий володів охоронною фірмою, а після окупації Скадовська приєднався до силових структур місцевої «адміністрації».

«Спочатку він складав для ЗС рф списки, до яких входили українські активісти, поліцейські, ветерани АТО. Пізніше отримав посаду у новокахівському відділенні поліції. Там же він облаштував тортури», – розповів Цаплієнко.

Нагадаємо, про підрив авто стало відомо 19 березня. За кілька днів до цього у Новій Каховці намагалися підірвати автомобіль заступника голови окупаційної адміністрації міста Віталія Гури.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово захопленому Бердянську підірвали житло місцевого колаборанта Сергія Гіренка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: