У тимчасово окупованому Бердянську підірвали житло колаборанта

Читать на русском
У тимчасово захопленому Бердянську 19 березня підірвали житло місцевого колаборанта Сергія Гиренка.
Укрінформ

У тимчасово захопленому Бердянську 19 березня підірвали житло місцевого колаборанта Сергія Гиренка.

Про це повідомляє Telegram-канал «Бердянськ Сьогодні».

Відомо, що вибух стався в мікрорайоні Колонія тимчасово окупованого Бердянська. Наразі окупанти патрулюють мікрорайон та намагаються приховати наслідки.

«За наявною у нас інформацією, наслідками нещодавнього вибуху в мікрорайоні Колонія, який чув Бердянськ, стало знищення житла одного з місцевих колаборантів», – йдеться в повідомленні.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Житло виявилось Сергія Гиренка, який до повномасштабної війни працював у Бердянському виконкомі на посаді спеціаліста відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів. Після захоплення Бердянська він одним із перших перейшов на бік росіян. Зрадник агітував й інших підтримати терористів та неодноразово доносив росіянам на мешканці. Саме за його сприяння відбувались арешти працівників мерії.

«Крім того, він «іменем росії» та нової влади брав участь у примусі приватних підприємств міста до співпраці з окупантами», – додають у повідомленні.

Навесні минулого року проти Гиренка було порушено справу за державну зраду.

Нагадаємо, Запорізький суд призначив покарання гауляйтеру тимчасово окупованого Бердянська Олександру Сауленку.

Також повідомляли, що нещодавно у Новій Каховці намагалися підірвати автомобіль заступника голови окупаційної адміністрації міста Віталія Гури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: