Ізмаїльський винзавод виставили на продаж: яка стартова ціна

Читать на русском
Фонд держмайна має намір продати ще один об'єкт у рамках програми приватизації на 2023 рік. До складу активів винзаводу входять приміщення загальною площею понад 27 тисяч квадратних метрів.
Фото: ФДМУ

Фонд державного майна анонсував проведення аукціону із продажу активів «Ізмаїльського виноробного заводу».

Відповідна заява з'явилася на Facebook-сторінці ФДМУ.

Бюджет-2022 отримав лише п'яту частину запланованого від приватизації доходу: топ найдорожчих об'єктівУ 2022 році бюджет отримав 21,3 відсотка від запланованого від приватизації доходу. Ще жодного разу продаж держмайна не приносив прогнозованих надходжень, докладніше – на інфографіці.

Приватизаційні торги заплановані на 11 квітня, їх планують провести в онлайн-системі Prozorro. Стартова ціна об'єкту складає 35,7 млн гривень.

У Фонді держмайна наголосили, що загальна площа приміщень становить 27,2 тис. кв. м. Активи винзаводу розташовані в Ізмаїлі та Ізмаїльському районі.

«До складу активів винзаводу входять виносховище, цех переробки винограду, цеху розливу, цех виготовлення шампанських вин, склад готової продукції, виставковий комплекс, адмінбудівлі та інші приміщення», – розповіли у ФДМ.

Нагадаємо, цього року в рамках приватизації вдалося продати два морські порти, розташовані в Одеській області, – «Усть-Дунайськ» та «Білгород-Дністровський морський торговельний порт».

А восени минулого року Фонд держмайна пустив із молотка два спиртзаводи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: