Мала приватизація: пішов із молотка ще один спиртзавод

Читать на русском
У рамках малої приватизації за 150 млн. грн. продали майно Марилівського місця зберігання спирту в Тернопільській області.
фото Апостроф

У рамках малої приватизації за 150 млн. грн. продали майно Марилівського місця зберігання спирту ДП Укрспирт (Тернопільська область).

Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Велика приватизація: які об’єкти не можуть продати і як рік у рік змінюється їхня вартістьЯкі об’єкти вже кілька років поспіль планують продати у межах великої приватизації, але досі не можуть цього зробити, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Другий з початку широкомасштабного вторгнення приватизаційний онлайн-аукціон вдало завершився продажем майна за ціною майже втричі вищою за стартову. Переможець торгів запропонував 150 001 000 грн за стартової ціни 54 324 111 грн», - йдеться у повідомленні.

За словами першої віцепрем'єр-міністра – міністра економіки Юлії Свириденко, виручені кошти підуть на потреби ЗСУ.

Переможцем аукціону стало ТОВ «Вітагро Енерджі» нардепа Сергія Лабазюка.

Після підписання договору купівлі-продажу новий власник отримає виробничі приміщення та обладнання, зерносклад та транспорт, додали до Мінекономіки.

Зазначається, що до кінця цього року в рамках малої приватизації заплановано на продаж 150 об'єктів.

Нагадаємо, 19 вересня Фонд держмайна продав майно Кобиловолоцького спиртового заводу на Тернопільщині за 70,3 млн грн. Це був перший аукціон із малої приватизації з початку війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: