На Херсонщині в полі здетонував касетний боєприпас рф: є поранений

Читать на русском
У Херсонській ОВА ще раз закликали мешканців дотримуватись правил мінної безпеки та не відвідувати території, які ще не були перевірені саперами.

Херсонська область продовжує страждати від російської агресії. Так, на вибухівці окупантів підірвався мирний житель, який проводив роботи на полі.

Про це у середу, 15 березня, розповіли у пресслужбі Херсонської ОВА.

Україна – найбільш замінована країна світу: скільки української території забруднено мінамиНавіть якщо війна закінчиться завтра, долати її наслідки доведеться ще дуже довго. Про те, яка частина території України забруднена мінами та наслідки цього – в інфографіці Слово і діло

Інцидент стався у Станіславській громаді. Під час посівних робіт здетонував касетний боєприпас.

У цей момент у полі знаходився цивільний, внаслідок вибуху він отримав поранення.

Представники Херсонської ОВА ще раз закликали мешканців дотримуватись правил мінної безпеки та не відвідувати поля, лісосмуги та інші території, які ще не були перевірені саперами.

«А якщо ви побачили вибухівку, ні в якому разі не чіпайте її. Відійдіть на безпечну відстань та покличте рятувальників або правоохоронців», – зазначили в ОВА.

Нагадаємо, 13 березня на Херсонщині група піротехніків та цивільний підірвалися на ворожій вибухівці. Фахівців-вибухотехніків одразу госпіталізували, а чоловіка, який наїхав на міну, врятувати не вдалося.

А раніше в області на вибухівці підірвався трактор. Внаслідок детонації одна людина загинула на місці, ще одна – отримала поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: