У Миколаївській області підліток підірвався на вибуховому пристрої

Читать на русском
У Миколаївській області 13-річний хлопець підірвався на невідомому предметі на території подвір`я. Дитину госпіталізовали.

У Миколаївській області дитина підірвалася на невідомому предметі. 13-річний хлопчик отримав вибухові травми, осколкові поранення тіла та кінцівок.

Про це повідомляє керівник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет.

Україна – найбільш замінована країна світу: скільки української території забруднено мінамиНавіть якщо війна закінчиться завтра, долати її наслідки доведеться ще дуже довго. Про те, яка частина території України забруднена мінами та наслідки цього – в інфографіці Слово і діло

«І знову трагічний випадок, коли через окупантів страждають наші діти. На вибуховому пристрої підірвався 13-річний хлопчик з села Любомирівка Шевченківської громади. Неповнолітній знаходився на території домоволодіння та наступив на невідомий предмет, який здетонував», – написав Шайхет.

Підліток отримав осколкові поранення, йому надають кваліфіковану медичну допомогу.

Шайхет закликав батьків обговорити з дітьми правила безпечної поведінки під час виявлення небезпечних та підозрілих предметів та частіше нагадувати дитині про те, що під час прогулянок вона має бути дуже уважною та обережною.

«При виявлені підозрілих предметів одразу повідомляйте на спецлінію 102», – наголосив він.

Нагадаємо, на Херсонщині на вибухівці підірвався трактор, загинула людина.

Раніше під Ізюмом автомобіль підірвався на міні, загинули люди.

Також повідомлялося, що внаслідок вибуху автомобіля обленерго на Миколаївщині постраждав водій, який пізніше помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: