«Для України це безпрецедентно»: Терехов розповів про ситуацію з теплом та світлом у Харкові

Читать на русском
Харківським комунальникам вдалося відновити підключення до енергетичної системи після чергового масованого ракетного удару рф, у місті є вода та тепло. Про це заявив мер міста Ігор Терехов.

Харківським комунальникам вдалося відновити підключення до енергетичної системи після чергового масованого ракетного удару рф, у місті є вода та тепло.

Про це в ефірі телемарафону заявив міський голова Ігор Терехов.

150 тисяч мешканців Харкова залишаються без даху над головою – мерТерехов повідомив, що внаслідок обстрілів Харкова руйнування зазнало понад п'ять тисяч будинків.

Міський голова зазначив, що внаслідок атаки у Харкові було частково зруйновано трансформаторні підстанції та теплоелектроцентраль. Незважаючи на пошкодження, ситуацію у місті вдалося стабілізувати.

«Ми перезапустили систему опалення в восьмий раз. Для України це безпрецедентно. Було дуже складно, але я вдячний тепловикам, комунальним підприємствам, які цілодобово працювали для того, щоб повернути тепло до будинків», – заявив Терехов.

Мер також повідомив, що в місті вже запущено метрополітен, проте зараз він працює зі зменшеною кількістю поїздів на всіх гілках.

Нагадаємо, росіяни 9 березня завдали по Харкову та області 15 ракетних ударів. Після цього місто залишилося без світла, тепла та води.

Напередодні в Укренерго повідомили, що станом на ранок 12 березня в Харкові застосовуються аварійні відключення через перевантаження обладнання, що залишилося в роботі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: