Енергетики відновили електропостачання в Одеській області – ДТЕК

Читать на русском
Минулої ночі відповідні служби закінчили перепідключення високовольтного обладнання, яке дозволяє забезпечити безперебійне електропостачання до будинків жителів.

Енергетикам вдалося повністю стабілізувати ситуацію зі світлом на Одещині.

Такими новинами у неділю, 12 березня, поділилася пресслужба ДТЕК.

Відновлення енергетичної інфраструктури України: чим допомагають союзникиСША, Британія, Німеччина, Франція, Латвія, Японія, Чехія та інші країни виділили Україні кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, а також передали генератори чи трансформатори.

Повідомляється, що минулої ночі відповідні служби закінчили перепідключення високовольтного обладнання, яке дозволяє забезпечити безперебійне електропостачання.

У ДТЕК зазначили, що зараз усі жителі в Одесі та області вже зі світлом.

Там також додали, що дефіциту в енергосистемі країни немає, тож ліміти споживання електроенергії запроваджувати не планується.

Нагадаємо, 9 березня російські війська завдали чергового ракетного удару по об'єктах української енергосистеми. Серед іншого відомо про обстріл об'єкта в Одеській області.

При цьому і раніше в області спостерігалися проблеми зі світлом. Так, наприкінці лютого у регіоні сталося аварійне відключення високовольтної лінії. Без світла були майже всі райони Одеси та Одеський район, але згодом енергетикам вдалося покращити ситуацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: