В «Укренерго» розповіли, де впродовж дня можливі аварійні відключення світла

Читать на русском
У неділю, 12 березня, Житомирській та Харківській областях повернули електропостачання. Та у Харкові діють аварійні відключення світла.
mind.ua

У неділю, 12 березня, Житомирській та Харківській областях повернули електропостачання. Та у Харкові діють аварійні відключення світла.

Про це повідомляє «Укренерго» у Facebook.

Наразі електрики продовжують відновлювати роботу енергосистеми після останньої масованої атаки росіян. Протягом суботи, 11 березня, повернули енергопостачання у Житомирській та Харківській областях. При цьому у Харкові зранку застосовуються аварійні відключення через перевантаження обладнання, яке залишилося в роботі.

До того ж через мережеві обмеження при зростанні споживання можливі аварійні відключення у Харківській області. В інших регіонах обмеження енергоспоживання не застосовувалось.

В «Укренерго» наголошують, що діючі обмеження в регіонах – мережеві та викликані виключно пошкодженням енергетичної інфраструктури через масовані ракетні обстріли 9 березня.

Нагадаємо, 9 березня росія випустила по Україні 81 ракету. ЗСУ вдалося знищити 34 крилаті ракети і 4 безпілотники. Міністерство оборони рф заявило, що масована ракетна атака на Україну стала «ударом відплати за Брянську область».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: