В Одесі почали повертати світло: частково підключили критичну інфраструктуру

Читать на русском
В Одесі частково відновили електропостачання – заживлені усі лікарні, котельні, насосні станції.
odessamedia.net

В Одесі частково відновили електропостачання – заживлені усі лікарні, котельні, насосні станції. До кінця дня планують повністю повернути світло та побутовим споживачам.

Про це повідомили у ДТЕК сьогодні вдень.

«Найгірше позаду»: Кудрицький заявив, що рф не зможе завдати більшої шкоди енергосистемі УкраїниГлава Укренерго заявив, що енергосистема вже пережила найважчі наслідки російських обстрілів і гірше не буде.

«Частково відновлено електропостачання критичної інфраструктури Одеси. Станом на 12:00 повністю заживлені всі лікарні, котельні, насосні станції та інша критична інфраструктура в Київському районі Одеси. Також критичну інфраструктуру частково вдалось заживити в Суворівському та Малиновському районах міста і в Одеському районі області», – йдеться у повідомленні.

У ДТЕК додали, що енергетики планують повністю повернути світ усім мешканцям регіону до кінця дня.

Нагадаємо, на Одещині сталося аварійне відключення високовольтної лінії. Без світла залишилися майже всі райони Одеси та Одеський район. Енергетики розпочали аварійно-відновлювані роботи відразу після відбою повітряної тривоги.

В «Укренерго» сьогодні вранці повідомляли, що споживання електрики зростає, але дефіцит у системі наразі не прогнозується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: