Росіяни атакували з артилерії Очаків: в ОВА показали наслідки обстрілу

Читать на русском
Ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Відбулося займання автівок, пошкоджено приватні будинки, багатоповерхівка.
t.me/mykolaivskaODA

У неділю, 12 березня, російські окупанти обстріляли Очаків Миколаївської області. Почалися пожежі, пошкоджено будинки та багатоповерхівку.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Телеграмі опублікував наслідки російських обстрілів цивільних кварталів Очакова, зокрема, зруйновані будинки та спалені автомобілі.

«Окупантами атаковано черговий «військовий об'єкт» в Очакові», - написав він.

СБУ зірвала плани ворога захопити владу в Очакові: затримано агента рфВ Очакові затримано агента головного управління генерального штабу збройних сил росії, який збирав розвіддані для захоплення міста.

Як зазначається, сьогодні о 00:45-00:49 ворог завдавав артилерійських обстрілів по Очакову.

«Відбулося займання автівок, пошкоджено приватні будинки, багатоповерхівка. Наслідки пошкоджень уточнюються. Постраждалих немає», - йдеться в повідомленні.

Згідно зі словами Кіма, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Варто зазначити., що у Миколаївській області росіяни постійно завдають ударів по акваторії та території Очаківської громади.

Нагадаємо, у суботу, 11 березня, російські війська вдарили ракетою по об'єкту життєзабезпечення Запоріжжя.

Також стало відомо, що російські війська за минулу добу, 11 березня, 29 разів обстріляли Херсон та область. Внаслідок атак окупантів загинули троє осіб, ще троє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: