В Мангуш до російських окупантів «завітала бавовна»: деталі

Читать на русском
В селищі Мангуш, що на Донеччині, в ніч на 11 березня пролунали вибухи. «Бавовна» завітала  до місця розміщення російських окупантів.
Getty Image

В селищі Мангуш, що на Донеччині, в ніч на 11 березня пролунали вибухи. «Бавовна» завітала до місця розміщення російських окупантів.

Про це повідомив у Telegram-каналі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Відомо, що вибухи лунали в Маріупольському районі близько о першій ночі у суботу, 11 березня. Вогнем накрило місце розміщення російських окупантів.

«Трохи «кари небесної» завітало в розміщення окупантів», – пише Андрющенко.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Наразі відомо про близько 20 загиблих російських окупантів й ще близько 7 важкопоранених.

Нагадаємо, у російському Краснодарі 3 березня пролунав потужний вибух. Після чого в районі місцевого авіаучилища сталася пожежа. Тоді як 2 березня два безпілотники намагалися атакувати військову частину в Сакському районі тимчасово окупованого Криму.

Також додамо, що російська армія за добу боїв в Україні втратила ще 1010 своїх військових. Також було знищено 10 танків та 20 бронемашин росіян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: