Зеленський провів нараду щодо захисту енергетичної інфраструктури від атак рф

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський провів 9 березня нараду з силовиками та урядовцями щодо російського удару по українській інфраструктурі.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський провів 9 березня нараду з силовиками та урядовцями щодо російського удару по українській інфраструктурі.

Про це йдеться у його Телеграмі.

Відомо, що на нараді були присутні представники РНБО, МВС, СБУ, Укроборонпрому, Генштабу, ГУР, СЗРУ та відповідні представники уряду.

«Сьогоднішнім обстрілом атакували Дніпропетровську, Житомирську, Кіровоградську, Харківську, Сумську, Вінницьку, Львівську, Івано-Франківську, Одеську, Запорізьку області та місто Київ. Дякую нашим силам ППО за вагому роботу, за захист наших людей», – заявив президент.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

Зеленський наголосив на важливості забезпечення захисту енергетичної інфраструктури від ворожих обстрілів та швидкого відновлення електропостачання в областях, що постраждали.

Нагадаємо, росіяни цієї ночі завдали масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури України. Було запущено 81 ракету різного базування.

Зокрема, окупанти завдали 15 ракетних ударів по Харкову та області. Також були вибухи у Голосіївському та Святошинському районах Києва. Є влучання в об'єкт інфраструктури, кілька людей поранено.

У Львівській області російська ракета впала у житловій зоні, відомо про п'ятьох загиблих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: