Ворог повернувся до своєї жалюгідної тактики: Зеленський прокоментував сьогоднішню атаку рф

Читать на русском
Володимир Зеленський, коментуючи сьогоднішню ракетну атаку рф, заявив, що ворог повернувся до своєї жалюгідної тактики і намагається залякати українців.
facebook.com/zelenskiy.official

Президент Володимир Зеленський заявив, що окупанти знову намагаються залякати українців, повертаючись до своєї жалюгідної тактики масованих ракетних ударів.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

Зеленський констатував, що ніч була важкою: ракетні обстріли торкнулися Києва, Кіровоградської, Дніпропетровської, Одеської, Харківської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Житомирської та Вінницької областей – атакували об'єкти критичної інфраструктури та житлові будинки.

«Ворог випустив 81 ракету, намагаючись знову залякати українців, повертаючись до своєї жалюгідної тактики. Окупанти можуть лише тероризувати мирних людей. Це все, на що вони здатні. Але це їм не допоможе. Відповідальність за все скоєне їх не мине», – заявив президент.

Нагадаємо, як повідомив Валерій Залужний, росіяни запустили по Україні 81 ракету різного базування.

Зокрема, окупанти завдали 15 ракетних ударів по Харкову та області.

У Києві зафіксовано прильоти у двох районах, є поранені.

На Львівщині російська ракета впала у житловій зоні, загинули п'ятеро людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: