Загарбники налагоджують інтернет-стеження за маріупольцями – Андрющенко

Читать на русском
Загарбники розпочали монтувати у Маріуполі обладнання для глобального стеження за користувачами в інтернеті.
Укрінформ

Загарбники розпочали монтувати у Маріуполі обладнання для глобального стеження за користувачами в інтернеті.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

«Наші джерела повідомляють, що засоби моніторингу інтернет-активності росіяни планують використовувати в Маріуполі не лише в окупаційних адміністраціях. Розпочато монтаж обладнання для глобального стеження», – йдеться в повідомленні.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

Відомо, що 11 лютого на невизначений час у місті буде відключення інтернету по всіх провайдерах. Саме тоді ФСБ налаштовуватиме систему стеження. Загарбники запроваджують такі заходи через рівень спротиву населення та витоки інформації, зокрема про розташування військових цілей.

«Рівень спротиву та інформованості про реальність окупації та нескінченні витоки інформації, зокрема про розташування військових цілей та неуспішна боротьба з цим дуже сильно дратують нового очільника ФСБ по Донецькій області. Тому, «каленим залізом» за «будь-яку ціну» намагаються боротися», – додає Андрющенко.

Нагадаємо, країна-агресор стягує окупаційні війська до Маріуполя та околиць. Наразі чисельність загарбників перевищила за 30 тисяч людей.

Відновлення вже зруйнованого окупантами в Маріуполі може зайняти від 5 до 8 років, але росіяни продовжують знищувати місто.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: