Папі Римському Франциску подарували браслет з «Азовсталі»

Читать на русском
Папі Римському Франциску передали браслет зі сталі, виготовленої на Маріупольському металургійному комбінаті Азовсталь.
Маріупольська міська рада

Папі Римському Франциску передали браслет зі сталі, виготовленої на Маріупольському металургійному комбінаті «Азовсталь».

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

Окрім браслета Папі Римському передали списки полонених захисників та захисниць Маріуполя та попросили допомогти звільнити їх.

«У Папи Франциска є браслет зі сталі Азовсталі! Разом з ним йому передали список полонених захисників Маріуполя та полонених жінок Маріуполя, в тому числі цивільних. Папу попросили долучити голос Ватикану до їх негайного звільнення», – йдеться у повідомленні.

Пастор, а не політик: які заяви робив Папа Римський про війну в УкраїніЩо Папа Римський Франциск говорив про війну росії проти України, чи засуджував путіна – на інфографіці.

Зазначимо, що браслети були створені з останньої довоєнної партії металу, виробленої заводом «Азовсталь». Їх продавали у рамках проєкту «Азовсталь. Символ незламності» у жовтні минулого року.

Нагадаємо, глава УГКЦ Святослав Шевчук подарував Папі Римському Франциску фрагмент російської міни, яка у березні знищила фасад храму на Кишині.

Також повідомляли, що Папа Римський Франциск виступив із промовою про війну Росії проти України напередодні першої річниці повномасштабного вторгнення Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: