«Чекаємо на кроки проти Росатому»: Зеленський відреагував на 10-й пакет санкцій ЄС

Читать на русском
Україна очікує рішучих кроків від європейських партнерів проти Росатому та атомної промисловості росії, заявив президент.
скрін з відео

Десятий пакет санкцій Європейського Союзу спрямований проти російської військової промисловості, пропаганди та фінансової системи. Але також необхідно застосувати жорсткі заходи і до атомної галузі рф.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у відповідь на ухвалення десятого пакету санкцій ЄС.

Десятий санкційний пакет проти рф: як західні країни вдарять по росіїПро те, що буде в десятому, ювілейному пакеті санкцій Заходу проти росії за її напад на Україну – в матеріалі Слово і діло

«10-й пакет санкцій ЄС спрямований проти російської військової промисловості, пропаганди та фінансової системи. Тиск на російського агресора має посилюватися: очікуємо рішучих кроків проти «росатому» та атомної промисловості росії, збільшення тиску на військових та банки», – написав Зеленський у Twitter.

Нагадаємо, голова дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель сьогодні повідомив, що десятий пакет санкцій ЄС проти росії офіційно прийнято. До нього увійшли, серед іншого, 121 фізична та юридична особа, торгівля та пропагандистські російські ЗМІ.

24 лютого, у річницю вторгнення росії в Україну, ЄС погодив десятий пакет санкцій проти кремля.

До цього Україна запровадила санкції проти російської атомної галузі. При цьому західні ЗМІ повідомляли, що ЄС не запроваджуватиме санкції проти «Росатому» в рамках десятого пакету.

«Слово і діло» писало про те, як десятий пакет санкцій заходу вдарить по росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: