Скільки разів росія вдарила по Україні ракетами за рік вторгнення: відповідь Генштабу

Читать на русском
Річниця вторгнення росії в Україну. Скільки за рік було ракетних обстрілів, авіаударів та ударів безпілотниками.

Російські окупанти з початку повномасштабного вторгнення завдали майже 5 тисяч ракетних та тисячі авіаційних ударів по Україні. Також були удари за допомогою дронів.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов на брифінгу у Military Media Center у четвер, 23 лютого.

«Планується невеликий ракетний удар»: Буданов розповів про плани рф на 23-24 лютогоРосія планує невеликий ракетний удар по Україні 23-24 лютого, сказав Кирило Буданов. Він зазначив, що нічого незвичайного в ці дні не буде.

«З початку повномасштабної збройної агресії російськими окупантами по об'єктах на території України завдано майже 5 тис. ракетних та близько 3,5 тис. авіаційних ударів», – сказав він.

Крім того, додав Громов, росія завдала майже 1100 ударів з використанням БПЛА.

За його словами, всього за лютий 2023 року українські військові «відмінусували» шість літаків і два вертольоти противника, збили 80 крилатих ракет та 84 безпілотники.

БРИФІНГ ЩОДО ОПЕРАТИВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ НА ФРОНТІ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ ТА БЕЗПЕКОВОЇ СИТУАЦІЇВійськове телебачення України

Нагадаємо, у Міноборони назвало 10 ключових перемог ЗСУ за рік війни з російськими окупантами.

В РНБО припускають, що росія намагатиметься здійснити масовану ракетну атаку 23-24 лютого.

«Слово і діло» зібрало різні думки щодо того, чи можуть окупанти завдати ракетного удару по Україні цими днями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: