Чого чекати від росії 23-24 лютого: у ЗСУ озвучили можливі дії ворога

Читать на русском
Для росії дати 23 і 24 лютого є сакральними і в ці дні дійсно можна очікувати від ворога різних сценаріїв.

Для росії дати 23 і 24 лютого є «сакральними» і в ці дні дійсно можна очікувати від ворога посилення активності на фронті або нових атак.

Про це заявив представник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат на брифінгу у Media Center Ukraine у Києві 20 лютого.

Масована ракетна атака рф на Україну 24 лютого: яка ймовірність такого сценаріюПро те, чи будуть російські терористи намагатися влаштувати чергову масовану ракетну атаку на Україну 23-24 лютого 2023 року – в матеріалі Слово і діло

«Росія може залякувати, але є й офіційні виступи військово-політичного керівництва нашої країни, які не раз наголошували на підготовці можливих провокацій росії. Вони можуть бути і 23 числа, що для них також сакральна дата – День захисника вітчизни чи стара назва День радянської армії. А 24 лютого – річниця вторгнення на нашу землю», – сказав він.

За словами Ігната, у ці два дні очікується кілька хвиль атак, тому що «ворог завжди використовує дати».

Нагадаємо, Сили оборони не виключають, що росія на річницю свого вторгнення може завдати удару по Україні або посилити атаки на фронті. Наші військові готові до цього.

У РНБО також не виключають, що рф на річницю вторгнення 23-24 лютого може атакувати Україну ракетами.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак запевнив, що Україна готова до різних сценаріїв 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: