Чергова спроба росіян здійснити прорив під Кремінною «захлинулася» – Гайдай

Читать на русском
Російські окупанти знову спробували штурмом здійснити прорив у районі Кремінної на Луганщині.
скрін з відео

Російські окупанти знову спробували штурмом здійснити прорив у районі Кремінної на Луганщині. Однак їхня спроба провалилася. ЗСУ дали відсіч у тяжкому бою.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай вранці в середу, 22 лютого.

Загроза ракетних обстрілів: чи завдавала росія масованих ударів у «символічні дати»Із символічними для росії датами пов'язують підвищений ризик ракетних ударів, цього тижня це 23 та 24 лютого. На інфографіці – чи обстрілювала рф Україну в інші сакральні дати.

«Вчора у Кремінній ворог намагався здійснити прорив. Вперед пішли рота піхоти та рота танків окупантів. Бій був дуже важким – наші хлопці знищили кілька танків росіян. Їхній наступ захлинувся. Ситуація там стабілізувалася», - наголосив Гайдай.

В ОВА також розповіли про втрати ворога на Сватівському напрямку.

«На Сватівському напрямку вчора окупанти евакуювали вбитих та поранених. Бо напередодні також зазнали значних втрат при спробі прорватися», - повідомив голова ОВА.

Нагадаємо, ЗСУ за минулу добу відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Куземівка та Діброва Луганської області та Федорівка, Ягідне, Берхівка, Бахмут та Курдюмівка Донецької області.

«Слово і діло» разом з експертами розбиралося, коли може розпочатися контрнаступ України, чи можна розпочати його, не чекаючи на закінчення поставок військової допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: