Війська рф вранці обстріляли Харківщину, є поранені, під завалами може бути жінка

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вранці обстріляли два райони Харківської області, в одному із сіл під завалами може бути жінка.

Російські окупанти сьогодні вранці обстріляли два райони Харківської області, в одному із сіл під завалами може бути жінка, в іншому – двоє поранених.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синегубов у понеділок, 20 лютого, у Telegram.

Масована ракетна атака рф на Україну 24 лютого: яка ймовірність такого сценаріюПро те, чи будуть російські терористи намагатися влаштувати чергову масовану ракетну атаку на Україну 23-24 лютого 2023 року – в матеріалі Слово і діло

«Сьогодні, близько 5:00 ранку, ворог обстріляв Куп'янський район», - написав він.

Так, у селі Новоосинове зруйновано приватний житловий будинок. За попередніми даними, під завалами може бути жінка. На місці працюють рятувальники.

У селі Курилівка обстрілом пошкоджені будівлі сільгосппідприємства. Сталася масштабна пожежа.

Окрім того, зранку ворог обстріляв с. Стрілеча Харківського району. Поранені 2 цивільних людей. Жінка госпіталізована, чоловік отримав медичну допомогу на місці.

Минулої доби, за даними Синєгубова, є четверо поранених, ворог обстріляв не менше 11 прикордонних населених пунктів Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів:

  • У Куп'янську обстрілами пошкоджено будівлю медичного закладу, об'єкт цивільної промисловості, 9-поверховий багатоквартирний будинок, приватні будинки, гараж, господарчі споруди, пам'ятники на цвинтарі.

  • У смт Дворічна Куп'янського району пошкоджено будівлі пожежно-рятувальної частини.

  • У Вовчанську Чугуївського району осколкові поранення отримала жінка 45 років. Отримала медичну допомогу на місці.

  • У Кругляківці Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 40-річний чоловік.

Нагадаємо, ЗСУ відбили атаки окупантів у районі Бахмута та ще 6 населених пунктів. Також у Генштабі розповіли про втрати російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: