Гайдай розповів про найважчий напрямок в Луганській області

Читать на русском
Найважчим напрямком у Луганській області наразі залишається Кремінна. Там росія сконцентрувала десятки тисяч своїх солдатів.
t me luhanskaVTSA

Найважчим напрямком у Луганській області наразі залишається Кремінна. Там росія сконцентрувала десятки тисяч своїх солдатів.

Про це повідомив у Telegram голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За словами голова ОВА, протягом останніх пари тижнів росіяни активізувались поблизу Кремінної та Білогорівки. Однак наразі найважчим напрямком є Кремінна-Лиман. Там російські окупанти сконцентрували десятки тисяч своїх солдатів.

«Росія намагатиметься виснажувати Україну на фронті, вважаючи, що світова спільнота втомиться нам допомагати. Вийти на адміністративні кордони Луганської області до річниці вторгнення – найлегша задача на думку армії ворога. А для успішного контрнаступу ЗСУ потрібне важке озброєння», – додав Гайдай.

Нагадаємо, що ще 9 лютого Гайдай повідомив, що війська росії розпочали новий наступ на Луганщині.

12 лютого він заявив, що окупанти декілька днів поспіль активно вели атаки на Кремінському напрямку. Проте загарбники зазнали суттєвих втрат та відійшли.

Додамо, Сили оборони України за минулу добу, 15 лютого, відбили атаки росіян у районах понад 15 населених пунктів. Зокрема, біля Білогорівки і Серебрянського лісництва Луганської області, Федорівки, Бахмута, Диліївки, Авдіївки, Водяного, Первомайського, Мар’їнки, Новомихайлівки, Вугледара, Пречистівки та Новосілки на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: