Прем'єрка Молдови подала у відставку

Читать на русском
Прем'єр-міністр Молдови Наталія Гаврилиця сьогодні, 10 лютого, заявила про свою відставку. На посаді вона була півтора року.
Укрінформ

Прем'єр-міністр Молдови Наталія Гаврилиця сьогодні, 10 лютого, заявила про свою відставку.

Про це пише NewsMaker.

Відомо, що на посаді вона була півтора року. Прем'єрка подякувала всім, з ким працювала, а також зазначила, що йде з почуттям виконаного обов'язку За її словами, сьогодні Молдова входить у нову фазу, в основі якої – безпека.

«Протягом цих 18 місяців на посаді ми керували в безперервних кризах. Республіка Молдова вступає в новий етап, на якому пріоритетом є безпека», – повідомила на брифінгу Гаврилиця.

Вона також наголосила, що за час її роботи уряду вдалося зберегти спокійну обстановку в Придністров'ї, пройти через кризу біженців і газові проблеми, підвищити зарплати, просунутися в питанні євроінтеграції.

Нагадаємо, за інформацією головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, дві російські крилаті ракети «Калібр» під час атаки зайшли у повітряний простір Молдови та Румунії.

Це не перша російська ракета, яка перетинає повітряний простір Молдови. Так, 10 жовтня три ракети пролетіли над територією країни. Крім того, було три випадки, коли уламки ракет після ударів по Україні падали на території Молдови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: