Молдова розпочинає військові навчання на всіх полігонах країни

Читать на русском
У Молдові з 24 січня розпочнуться військові навчання, які відбуватимуться на всіх полігонах. Вони продовжаться до 4 лютого.
Ministerul Apărării al Republicii Moldova

У Молдові з 24 січня розпочнуться військові навчання, які відбуватимуться на всіх полігонах. У них візьмуть участь і терміновики та контрактники.

Про це повідомляє NewsMaker.

Які країни під час повномасштабної війни навчають українських військовихУкраїнські військові під час повномасштабної війни отримали можливість пройти підготовку у Великій Британії та країнах ЄС. Докладніше – на інфографіці.

Як зазначили у Міноборони Молдови, мета навчань – оцінити можливості та практичні навички всіх військовослужбовців – і строковиків, і контрактників.

Навчання триватимуть до 4 лютого, у них візьмуть участь понад 400 військових.

Вони виконуватимуть завдання з використанням техніки, надаватимуть першу допомогу та відпрацьовуватимуть дії в умовах хіматаки.

«У ході навчань колони військових машин переміщатимуться національними дорогами від полігону до полігону, в центральних, північних та південних районах країни. У зв'язку з цим просимо громадян не спекулювати на тему навчань та переміщення військової техніки», - повідомили у Міноборони.

Нагадаємо, Молдова запросила у союзників системи ППО.

Також повідомлялося, що у Білорусі знову продовжили військові навчання з рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: