У Харкові та області сьогодні є загроза ракетних ударів та атак дронів – ОВА

Читать на русском
Жителів Харківщини попередили, що у суботу зберігається загроза нових ракетних атак росіян, а також ударів дронами-камікадзе.
ілюстративне фото

Жителів Харківщини попередили, що у суботу зберігається загроза нових ракетних атак росіян, а також ударів дронами-камікадзе.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Удари по інфраструктурі Харківщини: в ОВА розповіли про ситуаціюСитуація у Харкові та області після нічного та ранкового обстрілу залишається складною. Ще діють аварійні відключення світла.

«Увага! Жителі Харкова та області. Сьогодні протягом дня зберігається загроза ворожих ракетних ударів та атак дронів. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги та не покидайте укриттів до відбою», – написав він.

Нагадаємо, 10 лютого по Харкову та Харківській області було завдано масованого ракетного удару. Були пошкодження об'єктів критичної інфраструктури. Внаслідок одного з ракетних ударів отримали поранення 8 людей.

Станом на вечір п'ятниці без світла у Харкові залишалося 15% споживачів. Однак сьогодні в ОВА повідомили, що вночі було відновлено електропостачання та заживлено 100% споживачів по місту та області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: