Близько 15% мешканців Харкова й досі залишаються без світла – Терехов

Читать на русском
Близько 15% території Харкова залишаються без світла, але комунальники роблять усе можливе, аби скоріше відновити його постачання.

Близько 15% території Харкова залишаються без світла, але комунальники роблять усе можливе, аби скоріше відновити його постачання.

Про це йдеться у заяві міського голови Харкова Ігоря Терехова в ефірі телемарафону.

Атака рф на об'єкти енергетики: Галущенко назвав області із найскладнішою ситуацієюУ шести областях України є влучання в об'єкти теплової та гідрогенерації, високовольтну інфраструктуру. Найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.

За його словами, у місті вдалося налагодити подачу тепла та водопостачання. Однак це відбувається у стислому режимі.

«Нам вдається локалізувати наслідки обстрілу. Працювали весь день, щоб дати світло, щоби працювали електротранспорт, метро та об'єкти інфраструктури», - сказав Терехов.

Він розповів, що роботи щодо відновлення електропостачання тривають.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф атакувала Харків ракетами С-300. А о 10 ранку завдала повторного ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури. Повідомлялося про 7 постраждалих.

Пізніше в ОВА розповіли, що ситуація в Харкові та області після нічного та ранкового обстрілу залишається складною. Критична інфраструктура зазнала пошкоджень. Ще діють аварійні відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: