Удари по інфраструктурі Харківщини: в ОВА розповіли про ситуацію

Читать на русском
Ситуація у Харкові та області після нічного та ранкового обстрілу залишається складною. Ще діють аварійні відключення світла.

Ситуація у Харкові та області після нічного та ранкового обстрілу залишається складною. Критична інфраструктура зазнала пошкоджень. Ще діють аварійні відключення світла.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Атака рф на об'єкти енергетики: Галущенко назвав області із найскладнішою ситуацієюУ шести областях України є влучання в об'єкти теплової та гідрогенерації, високовольтну інфраструктуру. Найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.

«Через ранкові ракетні удари критична інфраструктура Харківщини зазнала ушкоджень. У Харкові та Харківській області зараз застосовуються аварійні відключення електроенергії. Одночасно відключають до 150 тис. споживачів. Наразі спеціалісти роблять усе, щоб якнайшвидше стабілізувати енергетичну ситуацію та відновити електропостачання», - сказав він.

Глава ОВА також уточнив, що внаслідок повторного удару по одному з об'єктів енергетичної інфраструктури в Харківському районі зазнали поранень 8 осіб, які на той момент ліквідували наслідки попереднього удару. Усіх поранених госпіталізовано, 2 з них у тяжкому стані.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф атакувала Харків ракетами С-300. А о 10 ранку завдала повторного ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури. Повідомлялося про 7 постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: