Бєлгородська область знову потерпає від «бавовни», пошкоджено ЛЕП

Читать на русском
Одне з сіл в Бєлгородській області потерпає від бавовни. Цього разу у жителів В'язового через нібито обстріл проблеми з лінією електропередач.
Getty Images

Одне з сіл в Бєлгородській області потерпає від «бавовни». Цього разу у жителів В'язового, через нібито обстріл, проблеми з лінією електропередач.

Про це повідомляє губернатор регіону В'ячеслав Гладков в Telegram.

За його словами, у неділю, 22 січня, нібито під обстріл потрапило село В'язове Краснояружського району, що знаходиться у Бєлгородській області. У селі пошкоджено ЛЕП та деякі житлові будинки.

«Сьогодні під обстріл ЗСУ потрапило село В'язове Краснояружського району. Постраждалих немає. Вибуховою хвилею вибито скло у двох приватних домоволодіннях. Також є пошкодження лінії електропередач. Аварійні бригади та оперативні служби перебувають на місці», – заявив він.

Нагадаємо, в російському Бєлгороді та всій області в ніч на 17 січня пролунало безліч вибухів – рахунок йшов на десятки. Пізніше влада Бєлгородської області повідомила про нібито «приліт» до одного з сіл Валуйського міського округу та одного постраждалого.

Також повідомляли, що 14 січня командир взводу, старший сержант підірвав у військовій частині у Бєлгородській області гранату РГД-5. Внаслідок вибуху сталася пожежа, площа загоряння склала 450 квадратних метрів. Через це детонували боєприпаси, які перебували в кімнаті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: