УЗ повідомила про затримку восьми поїздів через нову атаку рф

Читать на русском
Укрзалізниця повідомляє про затримку трьох рейсів на більш ніж 30 хвилин та ще п'ять рейсів на більше ніж 5 хвилин.

«Укрзалізниця» повідомляє про затримку трьох рейсів на більше ніж 30 хвилин через російські ракетні обстріли та знеструмлення контактної мережі та ще п'ять рейсів – більше ніж на 5 хвилин.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби у Телеграм.

Ракетний обстріл: «Укренерго» підтвердило влучання в енергооб'єктиЄ влучання ракетами на кількох об'єктах високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах.

Зокрема, пасажирів рейсу №712/711 Київ-Краматорськ пересаджують у спальні вагони під резервним тепловозом, а потяг «Інтерсіті+» №722 у напрямку Харкова доїде також під теплотягою.

В УЗ наголосили, що ситуація на всіх вокзалах країни контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка у містах, де оголошено повітряну тривогу, триває підземними переходами

Крім того, київська кільцева електричка курсує чітко за графіком, у тому числі мостами між лівим та правим берегом Києва.

Нагадаємо, росія сьогодні вранці, 10 лютого, запустила ракети по всій території України. Повідомлялося про роботу ППО у Києві, Київській, Миколаївській, Полтавській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській та інших областях.

В Україні почали превентивно відключати світло через ракетну атаку.

У Києві та Харкові внаслідок ракетної атаки росіян було влучення в об'єкт інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: