Україні вдалося повернути додому ще 61 загиблого героя

Читать на русском
У п’ятницю, 10 лютого, відбувся черговий обмін тілами. Україні вдалося повернути додому ще 61 загиблого героя.
Getty Image

У п’ятницю, 10 лютого, відбувся черговий обмін тілами. Україні вдалося повернути додому ще 61 загиблого героя.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій в Telegram.

«Сьогодні за сприяння Мінреінтеграції й Офісу уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з силовими структурами вдалося повернути рідним тіла 61 захисника України», – йдеться в повідомленні.

Обмін полоненими: скільки військових та цивільних вдалося повернути Україні з 24 лютогоЗ початку повномасштабної війни України та рф провели більше 30 обмінів полоненими. Усі обміни – на інфографіці.

Передача тіл відбулась відповідно до норм Женевської конвенції та з дотриманням міжнародного гуманітарного права. Загалом уповноваженому зі зниклих безвісти від моменту його призначення вдалося повернути додому тіла 888 українських героїв.

Нагадаємо, 4 лютого Україна провела черговий обмін полоненими з росією. Додому повернулися захисники Маріуполя, херсонські партизани, снайпери з Бахмутського напрямку.

Всього з початку повномасштабної війни, за словами Володимира Зеленського, з полону вдалося повернути понад 1,7 тисячі українців. Водночас, ще близько 3 тисяч захисників залишаються в неволі. Усі обміни з 24 лютого – на інфографіці «Слово і діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: