На Львівщині ворог влучив в об'єкт енергетики, 9 ракет збили – ОВА

Читать на русском
Під час ракетної терористичної атаки росії у п'ятницю, 9 лютого, у Львівській області Силами оборони знищено дев'ять ракет.

Під час ракетної терористичної атаки росії у п'ятницю, 9 лютого, у Львівській області Силами оборони знищено дев'ять ракет.

Такими даними поділився голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Нова атака росіян: стало відомо, скільки ракет збила українська ППОРосійські війська завдали нового масованого удару по об’єктах критичної інфраструктури України. Сили ППО знищили 61 ракету з 71.

При цьому одна з ракет, запущених окупантами, все ж таки влучила в об'єкт енергетики. Фахівці вже вивчають масштаб пошкоджень, в області можливі перебої зі світлом.

«На жаль, у нашій області теж є влучення. Ворог атакував об'єкт критичної енергетичної інфраструктури. Почалася пожежа. На місці працюють усі служби. Масштаби ушкоджень вивчають спеціалісти. Тому, а також через ситуацію в інших сферах, на Львівщині можливі перебої з електропостачанням», – зазначив Козицький.

Відомо, що одна з ракет упала неподалік санаторію у Львівському районі. Вибухова хвиля пошкодила вікна будівлі, проте жертв чи постраждалих немає.

Нагадаємо, у Золочівському районі ворожа ракета впала біля автобусної зупинки. Благо, вона не вибухнула, працівники ДСНС працюють над її знешкодженням.

Раніше повідомлялося, що над Києвом було збито десять ракет, уламки пошкодили автомобілі та приватний будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: