Влада Ірану заперечує плани щодо будівництва заводу з виробництва безпілотників у рф

Читать на русском
Іран та рф не планують будувати спільний завод із виробництва безпілотників. Інформація щодо будівництва заводу нібито сфабрикована і є частиною змови Заходу.

Іран та рф не планують будувати спільний завод із виробництва безпілотників.

Інформація щодо будівництва заводу нібито «сфабрикована і є частиною змови Заходу, аби приховати свою провину в війні в Україні», йдеться у заяві офіційного представника МЗС Ірану Насера Канані Чафі у коментарі Mehr.

«Все йде за планом»: як росія готується оборонятисяРосія посилила ППО в столиці та поряд з резиденціями путіна, побудувала кілька ліній оборони у прикордонних областях та перекидає авіацію вглиб території. Докладніше – на інфографіці.

«На жаль, країни, які є найбільшими експортерами зброї та військової техніки в одну із сторін війни (в Україні, - ред.), хочуть ввести в оману світову громадську думку, розповсюджуючи фальшиві новини», - сказав він, відповідаючи на відповідне питання.

За його словами, нібито Іран навіть не має на увазі такого плану, а підхід Тегерана полягає в тому, щоб «спонукати сторони шукати політичне рішення», а також закликати міжнародну спільноту допомогти сформувати політичне рішення, аби «покласти край війні».

Раніше ЗМІ писали про те, що влада росії та Ірану просувається в реалізації планів з будівництва заводу з виробництва іранських безпілотників у країні-агресорі. На ньому хочуть виготовляти щонайменше 6 тисяч безпілотників для війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: