Резніков анонсував гарні новини після зустрічі з міністром оборони Німеччини

Читать на русском
Міністр оборони України Олексій Резніков провів переговори зі своїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом, який 7 лютого приїхав до Києва.
Фото: Міноборони України

Міністр оборони України Олексій Резніков провів переговори зі своїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом, який 7 лютого приїхав до Києва.

Після зустрічі Резніков анонсував багато позитивних новин для нашої країни, повідомляє Military Media Center.

Україна отримає німецькі Leopard 1 та Leopard 2: порівняння танківУкраїна отримає німецькі танки Leopard 1 та Leopard 2. На інфографіці – порівняння двох машин.

«Ми провели плідну розмову. Це вже наша друга зустріч. Незабаром буде ще одна у тому ж форматі, проте у Брюсселі. Буде багато позитивних новин. Ми обговорили не лише умови захисту нашого неба, а й кооперацію у майбутньому та після перемоги», – заявив Резніков.

Пісторіус у свою чергу повідомив, що сторони обговорили прискорення процесу виробництва боєприпасів для України, а також висловив підтримку нашій країні у боротьбі з окупантами.

«З захопленням та повагою я ставлюся до ваших людей та українських солдатів. Український солдат – рішучий. Немає сумнівів, що ми й надалі стоятимемо на боці України», – зазначив німецький політик.

Зазначимо, 7 лютого Федеральна рада безпеки Німеччини дала свою згоду на передачу Україні 178 танків Leopard 1.

Раніше повідомлялося, що Пісторіус пообіцяв Володимиру Зеленському нові зенітки Gepard.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: