У Маріуполі військові рф поновили рух техніки, висока й вертолітна активність

Читать на русском
У Маріуполі російські окупанти поновили рух вантажівок з оборонними спорудами, боєкомплектом та живою силою.
Укрінформ

У Маріуполі російські окупанти поновили рух вантажівок з оборонними спорудами, боєкомплектом та живою силою.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У суботу, 28 січня, окупанти поновили рух вантажівок з «зубами дракону», БК та живою силою в Бердянський напрям з росії. Висока й вертолітна активність.

Зокрема, на території Азовсталі росіяни облаштували вертолітну базу. Там розмістили гвинтокрили класу МІ-8. Щонайменш 10 злетів було зафіксовано за світловий день сьогодні. Пріоритетний напрям польотів – Запорізька область.

Стрімко збільшується і військовий контингент.

«В одному з селищ по напряму в с.Нікольске розміщено нових російських мобілізованих. Це третя точка (табір) чмобіків на території Маріупольського району. Також розміщено військовий корпус росіян приблизно в кількості 3 тис. осіб в селищах в напрямку Волновахи», – зауважив речник.

Він також додав, що розміщення як мобілізованих, так і військових проводиться шляхом заселення в пусті приватні будинки серед цивільного населення.

Нагадаємо, у суботу, 28 січня, зранку в тимчасово окупованому Маріуполі пролунав гучний вибух, частина міста залишилась без світла.

Також повідомляли, що російські військові обрали нову тактику для переміщення військової техніки, щоб уникнути фіксації у Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: