Біля Мар'їнки десантники відбили ворожий штурм, завдавши втрат росіянам – ЗСУ

Читать на русском
Поблизу Мар'їнки Донецької області десантникам 79 окремої десантно-штурмової бригади вдалося відбити штурм російською армією кількох позицій.

Поблизу Мар'їнки Донецької області десантникам 79 окремої десантно-штурмової бригади вдалося відбити штурм російською армією кількох позицій. Ворогу було завдано суттєвих втрат.

Про це повідомляє десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ в телеграмі у понеділок, 30 січня.

За добу на війні в Україні ліквідовано ще майже 500 окупантівЗа останню добу російська армія втратила 490 осіб, чотири танки, три ББМ, артилерійську систему.

«Ворожа піхота силами до роти намагалася непомітно наблизитися до позицій десантників, аби штурмом захопити їх. Підступність задуму ворога полягала в тому, що в цей час він безперервно атакував інші підрозділи бригади, активно застосовуючи на тих ділянках підтримку своєї артилерії», - йдеться у повідомленні.

На цій самій ділянці ворожий штурмовий загін намагався підійти «тихо» без вогневої допомоги артилерії.

«Втім, аеророзвідка миколаївських десантників не «дрімала» - рух противника було вчасно виявлено і по ньому було завдано вогневої поразки з активним застосуванням скидів боєприпасів із дронів. Це призвело до того, що ворог уже на підступах до нашого переднього краю зазнав втрат», - наголосили у Міноборони.

За інформацією військових, росіяни під прикриттям димової завіси втекли, кинувши на поле бою загиблих.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти ведуть наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Зазначимо, ЗСУ атакували два пункти управління та позиції ППО ворожих військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: