Обстріл Херсону: зросла кількість жертв внаслідок російської атаки

Читать на русском
Другий етап залпів ворога по місту розпочався близько першої години дня. Наразі відомо про трьох загиблих внаслідок сьогоднішніх обстрілів Херсона.

Російські війська у неділю, 29 січня, вже сім разів обстріляли Херсон: пошкоджені лікарня, автостанція, будинки, шкільний майданчик. Наразі відомо про трьох загиблих внаслідок обстрілу.

Про це повідомляє у Фейсбуці Херсонська міська рада, а також «Суспільне».

«Загалом станом на 14:00 годину було здійснено 7 обстрілів. Влучання відбулися в складські приміщення, лікарню, автостанцію, шкільний майданчик, також у місті пошкоджені будівлі та транспортні засоби. Є інформація щодо 1 загиблої та 2 поранених, але вона наразі уточнюється», - йдеться у повідомленні міськради.

Російські загарбники обстріляли лікарню в ХерсоніУ неділю, 29 січня, під ворожий обстріл у Херсоні потрапила лікарня. Одна людина отримала поранення.

У міськраді додали, що перший обстріл Херсона російськими військами відбувся близько опівночі.

Унаслідок влучання було пошкоджено комунальне підприємство та 16 одиниць техніки, в тому числі евакуаційний транспорт, яким забезпечувалися жителі міста. Другий етап залпів ворога по місту розпочався близько першої години дня.

«Наразі відомо про трьох загиблих внаслідок сьогоднішніх обстрілів Херсона», - заявив керівник пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

Згідно з його словами, інформація про кількість поранених ще уточнюється.

Нагадаємо, що у суботу, 28 січня, російські військові вкотре атакували Херсонську область. Загарбники вдарили по житловим будинкам та цивільній інфраструктурі.

Російські війська 27 січня обстріляли Херсонську область 19 разів. Внаслідок атак двоє людей загинули, декілька людей отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: