Російська ракета підбила турецьке судно в порту Херсона – Reuters

Читать на русском
Турецьке судно заблоковано в порту Херсона з лютого 2022 року, під час російського обстрілу міста по ньому влучила ракета
Судно «Тузла»Telegram

Російські терористи в ході одного з обстрілів Херсона вдарили ракетою по судну «Тузла», яке ходить під турецьким прапором і знаходиться в порту міста з лютого 2022 року.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Атака російських терористів на Україну: вибухи чути в Запоріжжі, Херсоні, Дніпрі та ХарковіПід удар російських терористів потрапили Запорізька область, Дніпро, Херсон, ППО успішно вразила цілі над Запоріжжям і Харковом

Імовірно, ракета влучила в судно під час обстрілу Херсона 24 січня. Удар припав на надбудову в районі містка, попадання викликало масштабну пожежу.

На щастя через довге перебування судна в порту на ньому не було команди, тому людських жертв немає. Однак саме судно отримало серйозні пошкодження від удару.

«Вчора вночі було скоєно напад, швидше за все, на порт, і, схоже, в корабель потрапив заряд вибухової речовини. Турецькі кораблі в Херсоні укомплектовані мінімальним екіпажем, тому постраждалих немає» - розповіло виданню джерело, знайоме з ситуацією.

Російські окупанти за минулу добу 52 рази обстріляли Херсонську область. Одна людина загинула, шестеро людей отримали поранення.

За інформацією влади, окупанти завдали ударів по трьох цивільних об'єктах міста - школі, пологовому будинку та поліклініці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: