Білоруси, що воюють у складі ЗСУ, формують підрозділ із трофейної бронетехніки росіян

Читать на русском
Білоруський добровольчий полк ім. Кастуся Калиновського створює механізований підрозділ – захопили багато російської техніки

Полк Кастуся Калиновського формує механізований підрозділ із трофейної російської бронетехніки.

Про це повідомляється у Telegram-каналі полку.

Білоруський добровольчий полк ім. Кастуся Калиновського, який воює в складі Збройних сил України, захопив так багато російських танків та бронетранспортерів, що уже створює механізований підрозділ. Зараз шукають водіїв цистерн та механіків.

Євросоюз пропонує ввести нові санкції проти Білорусі – BloombergНові санкції проти Білорусі багато в чому дублюють обмеження, запроваджені проти росії. В обох випадках передбачені винятки

«Формуємо механізований підрозділ! А це означає, що наша боротьба з окупантами буде ще ефективнішою, внесок у перемогу України – ще більшим, а визволення Білорусі – ще швидшим!», – повідомили у полку.

У зв'язку з цим уже оголосили про набір водіїв цистерн та механіків. Усіх, хто має відповідну кваліфікацію, просять надіслати заявку в чат-бот @BelarusAndUkraineBot з хештегом #tankist.

Нагадаємо, білоруський батальйон імені Кастуся Калиновського увійшов до складу ЗСУ. Складання присяги відбулося 25 березня 2022 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: