Війна з Росією: в Україну прямують добровольці з 52 країн

Читать на русском
В Україну прямують добровольці із 52 країн світу. Кількість заявок, за словами Дмитра Кулеби, наближається до 20 тисяч.

В Україну прямують добровольці із 52 країн світу. Вони готові вступити до лав Інтернаціонального легіону, щоб воювати з російськими окупантами.

Про це повідомив під час брифінгу міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Весь світ сьогодні з Україною: не лише на словах, а й у справах. Президент Зеленський створив можливість для іноземних громадян, які можуть і хочуть воювати з російськими варварами пліч-о-пліч з українцями, стати до лав Інтернаціонального легіону. Обробляються запити від таких громадян, мобілізація вільних людей світу просто вражає. На сьогодні до нас прямують досвідчені ветерани та добровольці із 52 країн світу. Це їхнє бажання, яке вони виявили, ми їх не наймали, ми їх не стимулюємо нічим. Це їхня добровільна готовність воювати на боці добра», – розповів Кулеба.

Він зазначив, що не може в деталях розповісти, скільки іноземців та з яких країн готові воювати за Україну, але кількість заявок наближається до 20 тисяч.

Нагадаємо, Володимир Зеленський закликав громадян іноземних держав, які бажають «приєднатися до безпеки в Європі та світі», приєднатися до Інтернаціонального легіону територіальної оборони нашої країни.

З 1 березня Україна запровадила тимчасовий безвізовий режим для іноземців, які хочуть вступити до Інтернаціонального легіону оборони.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: