На Полтавщині сталася масштабна ДТП, є загиблі

Читать на русском
На Полтавщині 28 січня о 16:00 на автодорозі поблизу міста Лубни сталася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz та вантажівки MAN.
Ілюстративне фото

Поліція Полтавської області встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинуло троє та травмовано вісім осіб, серед них двоє дітей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.

Зазначається, що на Полтавщині 28 січня о 16:00 на автодорозі поблизу міста Лубни сталася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz та вантажівки MAN, що стояла в попутному напрямку.

«Унаслідок аварії водій та один пасажир мікроавтобуса загинули на місці й один пасажир помер у кареті швидкої», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що ще 8 пасажирів, серед яких двоє дітей, отримали тілесні ушкодження - їм надають медичну допомогу.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції, яка з'ясовує причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, що у Люблінському воєводстві вранці 21 січня в аварію попав автобус, що прямував з Білорусі до Італії. Семеро людей госпіталізували.

18 січня в селі Гамаліївка на Львівщині сталась масштабна ДТП – зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус. Понад 30 людей постраждали внаслідок зіткнення вантажного автомобіля «МАН» та автобуса «БАЗ».

Також писали, що на Хмельниччині в ніч на 11 січня в ДТП потрапив рейсовий автобус. Внаслідок аварії постраждали дев'ятеро людей, у тому числі дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: