У КМДА розповіли, коли столичні школярі повернутися до навчання

Читать на русском
Столичні школи з понеділка, 30 січня, відновлять навчання в очному та дистанційному форматах.

Столичні школи з понеділка, 30 січня, поновлять навчання в очному та дистанційному форматах.

Про це повідомляє пресслужба КМДА в телеграмі у п'ятницю, 27 січня.

Зимові шкільні канікули: коли почнуться і скільки триватимуть у різних областяхКоли розпочнуться та завершаться зимові канікули в українських школах – дані по регіонах на інфографіці.

«97 відсотків столичних шкіл, які мають укриття, відновлять навчання у змішаному форматі – як онлайн, так і офлайн. До класів має прийти близько 117 тисяч школярів», - пише пресслужба.

За інформацією столичної влади, під час зимових канікул тривали додаткові роботи щодо упорядкування укриттів. Наразі там можуть переховуватися понад 189 тисяч осіб, що на 42 тисячі більше, ніж на початку навчального року.

«Перевірили також готовність навчальних закладів до другого семестру. Особливо звертали увагу на пошкоджені під час повітряних атак школи. Вони готові приймати учнів: опалення підключене, персонал проінструктований у разі нових небезпек. Крім того, провели роботи, які мають забезпечити якісне та безперебійне підключення до інтернету», - додає КМДА.

Нагадаємо, у Києві учні 8-11 класів, які є призерами олімпіад, конкурсів та турнірів з навчальних предметів, отримуватимуть персональні стипендії у розмірі 1000 грн.

Раніше у КМДА показали фото укриттів, де ховатимуться діти та вчителі під час повітряної тривоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: