Як виглядають укриття в київських школах: влада показала фото

Читать на русском
У Києві 138 тисяч школярів розпочнуть навчальний рік у режимі офлайн. КМДА показала фото укриттів, де ховатимуться діти.
фото КМДА

У Києві 138 тисяч школярів розпочнуть навчальний рік у режимі офлайн. КМДА показала фото укриттів, де ховатимуться діти та вчителі під час повітряної тривоги.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

Що мають робити вчителі після сигналу «повітряна тривога»: алгоритм МОНМОН опублікувало алгоритм дій вчителів на заняттях у школах під час оголошення сигналу повітряної тривоги.

«У столиці всі школи (421 комунальна школа) готові до нового навчального року у різних форматах, але в режимі офлайн зможуть прийняти учнів лише ті, де є укриття чи такий об'єкт знаходиться поряд у пішій доступності. Наразі школи, які мають укриття, готові одночасно прийняти 145 тисяч осіб, а заяви про очне навчання дітей написали 138 тисяч батьків», – розповів заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Він зазначив, що кількість місць у укриттях різних шкіл коливається, тому одночасно в очному навчальному процесі можуть брати участь педагоги та школярі кількістю не більшою, ніж місткість укриття. Щоб навчання не припиняли під час тривоги, в укриттях облаштували класи.

Станом на сьогодні новий навчальний рік у столичних навчальних закладах розпочнуть майже 3600 дітей, які вимушено переїхали до Києва.

Нагадаємо, у МОН розповіли, скільки шкіл в Україні зараз облаштовано укриттями.

Також повідомлялося, що у школах Києва більше не вивчатимуть російську мову.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: