У Хмельницькому пролунав вибух у багатоповерхівці, є загиблі

Читать на русском
Під час огляду місця події фахівці попередньо встановили, що в приміщенні відбувся вибух гранати.
hm.npu.gov.ua

Сьогодні, 23 січня, у багатоповерхівці Хмельницького, на вулиці Львівське шосе, пролунав потужний вибух. На місці трагедії загинули чоловік та жінка.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Хмельницької області.

«Сьогодні від свідків на лінію «102» надійшло повідомлення про вибух за вказаною адресою в квартирі на 8-му поверсі. У приміщенні правоохоронці виявили тіло чоловіка та жінку у вкрай важкому стані», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вибух пролунав у квартирі на восьмому поверсі житлового будинку об 11:00. На місці трагедії знайшли тіло 24-річного чоловіка, уродженця Шепетівського району Хмельниччини. Також там виявили 51-річну місцеву жительку. Стан жінки був тяжкий, вона померла під час надання медичної допомоги.

Згідно з попередніми даними, вибух стався через гранату РГД-5. На місці трагедії знайшли її уламки.

Наразі правоохоронці працюють над встановленням усіх обставин події. Зокрема, з’ясовують, де загиблий взяв боєприпас та що стало причиною його вибуху.

Нагадаємо, що у Бєлгородській області рф сержант влаштував масштабну пожежу на військовому складі, підірвавши гранату. За попередніми даними, троє військовослужбовці загинули, 16 осіб постраждали, ще 8 зникли безвісти.

Раніше ми повідомляли, що на Хмельниччині в ніч на 11 січня в ДТП потрапив рейсовий автобус. Внаслідок аварії постраждали дев'ятеро людей, у тому числі дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: