У Молдові підірвали частину ракети, яка впала під час вчорашньої атаки на Україну

Читать на русском
Сапери із представниками МВС Молдови провели контрольований підрив боєголовки ракети, яка впала в північній частині країни 14 січня.
Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova

Сапери із представниками МВС Молдови провели контрольований підрив боєголовки ракети, яка впала в північній частині країни 14 січня.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ Молдови у Facebook.

Вибух провели за умов максимальної безпеки. Наразі армія та представники МВС обстежують територію в радіусі півтора кілометра, щоб переконатися у відсутності інших уламків ракети. Зауважують, що внаслідок падіння ракети ніхто не постраждав.

«Всі зібрані під час виїзного розслідування докази будуть у встановленому порядку направлені до спеціалізованої прокуратури», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, після нової ракетної атаки рф в суботу, 14 січня, співробітники прикордонної поліції Молдови виявили уламки ракети у районі, що межує з Україною.

Варто зауважити, що це вже третій випадок падіння на територію Молдови уламків ракет через обстріл України. Попередній інцидент було зафіксовано 5 грудня.

Додамо, у суботу, 14 січня, російські окупанти знову випустили ракети по Україні. У низці регіонів працювали системи ППО. Було знищено 25 із 38 ракет різних типів. На Харківщині, Львівщині та Франківщині ворожі ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: