Київ та три регіони повернулися до стабілізаційних графіків – ДТЕК

Читать на русском
У Київській, Дніпропетровській, Одеській областях, а також столиці повернулися до режиму роботи в умовах стабілізаційних відключень світла.

Завдяки зусиллям енергетиків та операторів системи розподілу ДПЕК у Київській, Дніпропетровській, Одеській областях, а також у столиці повернулися до режиму роботи в умовах стабілізаційних відключень світла.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК у Telegram.

Проте, за словами фахівців, зараз в енергосистемі України зберігається значний дефіцит електроенергії після масованої ворожої атаки 14 січня.

Поки тривають роботи з відновлення енергооб'єктів, Укренерго щодня надає операторам системи розподілу обмеження на споживання електроенергії.

Згідно із цими лімітами та поточним рівнем споживання електроенергії в регіоні, обленерго застосовують відключення - екстрені або стабілізаційні за графіками. Інформацію про ліміти та можливість постачати клієнтів електроенергією за графіками, оператори системи розподілу ДПЕК публікують щовечора на своїх офіційних ресурсах.

Нагадаємо, в Україні 19 січня зберігається суттєвий дефіцит потужності в енергосистемі, незважаючи на зниження споживання електроенергії через потепління.

18 січня у восьми областях застосовували аварійні відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: