САП скерувала до суду справу нардепки «Слуг народу» Шол

Читать на русском
Антикорупційний прокурор склав і скерував до суду обвинувальний акт стосовно членкині парламенту, які ігнорували виклики детектива НАБУ.
Маргарита Шол

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно народної депутатки від фракції «Слуги народу» Маргарити Шол.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«Прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно чинного народного депутата, яка майже місяць переховувалась від органу досудового розслідування», – інформує прокуратура.

У самому повідомленні не вказується прізвище нардепки, проте, за інформацією «Слово і діло», йдеться саме про Маргариту Шол. Її раніше оголошували в розшук детективи Національного антикорупційного бюро через ігнорування викликів органу. 16 січня вона з'явилася до приміщення НАБУ.

У Національному бюро нагадали, що членкиня парламенту не вказала у декларації за 2020 рік відомості про оренду квартири на Печерську в Києві, вартість якої становить близько 5 млн грн.

Нагадаємо, детективи НАБУ разом із прокурорами САП повідомили про підозру двом народним депутатам. За інформацією «Слово і діло», йшлося про нардепок Маргариту Шол та Ірину Констанкевич.

Слідством, яке розпочато за матеріалами НАЗК, встановлено, що у декларації за 2020 рік нардепи не вказали квартири вартістю близько 2,5 млн грн та 5 млн грн відповідно, які вони орендували протягом 2020 – 2021 років для проживання у Києві

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: